Ateş ve su oyunları makalemiz

ateş ve su

Ateş ve su hayatımızın değişmez kaynaklarından bir gerçektir. Su bir yaşamdır su olmazsa hayat olmaz. Gökyüzündeki bulutlar sayesinde su toprağa düşer hayat canlanır. Su sayesinde yeryüzündeki bütün canlılar yaşama dört elle sarılır. Hayatın dört önemli parçası hava, su, ateş bu üç parça olmadan bir birinin değeri bilinmez tabi ki. Su varken ateş olmaz, su olmazsa ateş varlığını gösterir bize. Ateş ve su bir birlerine kavuşması için zorlu bir yoldan geliyor. Ateş ve su bir birini kollaması lazım yolun sonunu beraber ulaşabilmesi için, bu oyun kolay ve zorun adı olmuştur.

Büyük oynuyorsanız ateş ve suyu aynı anda elinizle taşımanız gerekiyor başarı için. Dikkat isteyen su suya düşmemesi lazım, erkek oğlanda ateşi hızlı geçmesi lazım yanmamalı, her ikisi de bir birlerine kavuşmak için zorlu yollardan gelecekler bize. Ateş ve su bir birlerini seviyorlar, bu ilişki bir birlerini yaksa da, söndürse de ateş kızı yani suyu seviyor ölümü ondan olsa da seviyor. Ateş ve su bir bütün olduklarında oyunda bitmiş olacak. Bizim sitemiz bu oyunları oynaya bileceğiniz en güzel sitelerden biridir. Canınız sıkıldıkça oyunlar 33 sitesine giriş yapabilirsiniz.

Buradaki birbirinden güzel oyunlar tamamen ücretsiz ve oyun 33 sitesinin çocuklara armağanıdır. Bizimle her hangi bir konuda iletişime geçmek isterseniz menüden iletişim sayfasını seçerek yada bilgi@oyunoyna33.com mail adresine yazabilirsiniz.

Bir yanıt yazın