Kategori arşivi: Oyunlarımız

Zıp zıp macera oyunları

hopper
Zıp Zıp Macera serisinin en kaliteli oyunu olan 1. oyun budur. Zıp zıp macera oyununu daha önce oynamadı iseniz, hayranı olacağınıza eminim. Zıp Zıp macera oyunu görsel olarak basit bir oyun fakat eğlence olarak çok eğlenceli bir oyun.

Zıp Zıp macera oyununda nesneyi yön tuşları ile hareket ettirerek ve Space tuşu ile de zıplatarak oynuyoruz. Zıp zıp macera oyunu ile daha önce oynamadıysanız hayranı olacağınıza eminim. Zıp Zıp macera oyunu grafikler olarak basit bir oyun fakat eğlence olarak çok eğlenceli bir oyun. Zıp Zıp macera oyununda hopperı yön tuşları ile hareket ettirerek ve Space tuşu ile de zıplatarak oynuyoruz. oyun oyna 33 ile oyun keyfi devam ediyor.

Zıpzıp Macera tüm serileri için hopper.gen.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Futbolcu Yetiştirme

futbolcu yetiştirme
Yeni ve güncel bir oyunu sistemimize yükledik. Oyunoyna33.com her zaman farklı oyunlar yüklemeye devam edecek. Oyunumuzda bir futbol oyuncusunu 16 yaşında kariyerine başlatıyor, maçlarda oynatıyor, sosyal yaşamını ve insan ilişkilerini sağlıyorsunuz. Futbol karşılaşmalarında sizin oynatma performansına göre oyuncunuz dünya çapında bir futbol yıldızı olma yolunda adım adım ilerliyor. Oyunun Türkçe olması kolayca anlaşılmasını sağlıyor.

Futbolcu Yetiştirme işi göründüğü kadar zor değildir. Oyunumuz yüklendikten sonra yeni kariyer butonu ile oyuncunuzun adını, ülkesini, kariyerine başlamak istediği ülkeyi seçip başlatıyorsunuz. Başlangıçta küçük bir alıştırma bölümü var tamamladıktan sonra sözleşmesini imzalatarak başlayabilirsiniz. Oyuncunuz yıldızlaştıkça daha kaliteli takımlardan transfer teklifleri gelecek ve kazancı artacaktır. Kazancı arttıkça da yeni arabalar, evler alabilir oyuncunun yaşam standartlarını arttırarak ona kız arkadaş bulabilir mutluluk düzeyini arttırabilirsiniz. Oyunda yapmanız gerekenler konusunda size yardımcı olacak bilgiler sunulacak. Oyun oyna 33 gündemi belirleyen oyunlar sizleri bekliyor.

Buradan oynayabilirsiniz. http://www.oyunoyna33.com/374/Futbolcu-Yetistir.html