Etiket arşivi: zeka oyunu

Mükemmel Oyunları Sunuyoruz

zeka oyunları
Canımız sıkılınca hepimizin yaptığı bazı şeyler vardır. Bende internette oyunlara takılıyorum. Birçok sitede oyun keyfi yaşıyorum. Bugünlerde her şey biraz fazla bunaltır oldu. Genelde zekâ oyunları ilgi alanımdadır. Hafıza tazelemeyi seviyorum. Kendimi zorlamayı da seviyorum. Birçok oyun sitesinde bulunmama rağmen sizlere buradan belli başlı oyun oynadığım siteleri vereceğim.

Başta macera tutkunuysanız anahtar toplama oyunları tam size göre olabilir. Pembe zıplayan top sizleri çok eğlendirebilir. Yok, ben bilgi yarışmalarını daha çok seviyorum diyorsanız. Size tavsiyem canlı para oyunları oynamanızdır. Takıldığım en güzel işletme oyunları olan sitelerden birisinde değişik zekâ oyunu oynamak bana heyecan katıyor. Geçici olsa da bir kaç saat kafamı dağıtıyorum. Tabi hepimizin oyun zevkleri farklıdır. Kimiler Facebook’ta poker, okey gibi oyunlar oynamaktan hoşlanır. Ben yeniliklerin peşinden gitmeyi ve klişe olmuş oyunlar ile uğraşmamayı tercih etmişimdir. Odadan kaçış oyunları her zaman ilgi alanımda olmuştur. Bu tür oyunlar ile vakit geçirmeyi çok seviyorum. Hele mağaradan kaçış tarzında oyunlar ipuçlarını çözmek İngilizcem olmadığı halde notları okumak hoşuma gidiyor. Çözümünü bulamadığım bir kaçış oyunu varsa hemen youtube.com girer çözümlerine videolu olarak bakarım. Eski oyunlara bayılıyorum hala unutamadığım oyunların içerisinde olan mario oyunları oynuyorum. Şu ana kadar bu tarz oyunları oynamadıysanız sizlere de prensesi kurtarma zevkini yaşamayı tavsiye ediyorum.

Sizlere tavsiyem çözümü zor olan bir oyuna denk geldiniz mi kafayı yemeyin. Erinmeden youtube.com girin. Birçok oyunun çözümünü videolu olarak orada bulabilirsiniz. Basit flash oyunlar oynamak eğlencelidir. Sizi sıkmaz ve bu tür oyun sitelerinde güzel olan hatta en kötüsünde bile güzel olan onlarca oyun vardır.

Zeka Oyunları Ve Sitemiz

Oyunoyna33.com sitesi olarak en fazla önem verdiğimiz konulardan biriside zeka oyunları oyna kategorisidir. İnternette biçok zeki çocuğun bu oyunları daha çok sevdiği bilinmektedir. Aslında bu tür oyunlar devamlı olarak kişisel gelişime büyük katkılar sağlar ve beyin jimnastiğinin en kolay yoludur. Beyin jimnastiği sadece bulmaca çözmek yada satranç gibi oyunları oynamak değildir.

Burada onlarca flash oyun sizleri beklemektedir. Bu oyunları özenle seçiyoruz. Tamamen akıl oyunu sevenlere yönelik bu tür oyunlar sizlerin gelişimine büyük katkılar sağlayacaktır. Genel olarak bizim sitemizde oyun keyfini tam olarak bulacaksınız. Bu oyunları ister bilgisayarınıza indirip oynayabilir yada sürekli sitemizi online olarak ziyaret ederek yenilikleri keşfedebilirsiniz. Bizim size önerdiğimiz şey devamlı zeka oyunu oyna kategorisini ziyaret edip içinde ki yeni oyunları oynamanız yönünde.

http://www.oyunoyna33.com/kategori/5/Zeka-oyunlari buradan kısaca kategorimize ulaşıp hemen oynamaya başlayın.