Etiket arşivi: inşaat oyunları

İnşaat Oyunları Artık Burada

oto-yikama

Günümüzde inşaat teknolojisi çok ilerlemiştir. Beton, demir ve bu tür malzemelerin kaliteli bir şekilde üretilmesi inşaat yapımında hız vermiş 1 yıl gibi kısa sürede bir şehir kurulabilecek potansiyeli yakalamıştır. Bende inşaatlara olan ilgimden dolayı arada elime mala alır duvar örerim. İnternette boşta kaldığım zamanlar inşaat oyunu oynarım. İnşaat oyunları gerçekten heyecanlıdır. Sizlere tavsiyem bu tür oyunları deneyin. En azından malzeme bilgisine sahip olursunuz. Duvar nasıl örülür. Pencere nasıl yapılır. Buldozer nedir. Kepçe nedir gibi kavramlara yabancı olmazsınız.

Günümüzde pek çok gerçek yaşam oyunu vardır. Simps türü oyunlar ile şehir kurup, seçimlere girip hatta belediye başkanı olmayı bırak cumhuriyet ilan edip başbakan bile olabilirsiniz. Bana bazıları diyecektir yok artık diye, aynen efendim oyunu indirin kurun başlayın, göreceksiniz. Biraz rüşvet verip hile yaparak cumhurbaşkanı olacaksınız. İnşaat oyunları bana heyecan veriyor. Bunda yalan yok ama bu sektörde az oyun var. Birkaç tıkım oyunu vs gibi oyunlar bulunuyor. Sevgili oyun yapımcıları bu tür oyunları biraz artırsalar hiç fena olmayacak. Görünen o ki zamanla çoğalacak ama bizler şimdi oynamak istiyoruz.

Burada makaleme son verirken sizlere halka oyunları oynamayı da ihmal etmeyin diyorum. Her gün 1 saat halka oyunu oynamak iyi gelir. Halka derken bildiğimiz halka yuvarlak olan plastikten şeyler. İyi zaman geçirtiyor tecrübe ile sabit. Bir daha ki makalemizde görüşmek üzere sizleri seviyoruz efendim.