Etiket arşivi: zombi atv

Sitemizde Oynanan oyunlardan bazıları

zombi atv

Oyunoyna33.com sitesi bilindiği üzere kendine özgün güzel oyunlar bulunan en güzel sitelerden biridir. Sitemizde sizlerinde beğendiği birkaç oyunumuz mevcuttur. En elit oyun sitesini kurma projeleri üzerine geldiğimiz bugünde ziyaretçilerimizin desteği ile yeni oyunlar yüklemeye devam etmekteyiz. Ancak bazı oyunlarımızın çok beğenilmesi bu oyunları unutturmamak için devamlı yenilemiş olmamız, harika oyun keyfi için ziyaretçilerimizi memnun etmek istiyoruz. Burada en çok sevilen oyunlardan birisi zombi atv oyunudur. Zombi oyunları kategorimizin bu meşhur oyununda ziyaretçilerimiz için yeni ve serinin tüm oyunlarını bulmak mümkündür. Oyun bahsetmek gerekirse zombi vadisinden kurtulmaya çalışan bir adam helikoptere ulaşmak istiyor. Onu çeşitli ekipmanlarla helikoptere ulaştırıp zombi vadisinden kurtaracaksınız.

bombacı robot

Alanında tek olan bombacı robot oyunu da burada sevilen diğer oyunlardan birisidir. Oyunun tüm serilerini bomba oyunları kategorimizde görebilirsiniz. Oyundan şöyle bahsedeyim. Tatlı robotumuz savaşta bombalayarak diğer robotlardan önce volkanik kayaya ulaşmak istiyor. Gündeme dair en iyi ve harika oyunlardan birisi olan süper traktör oyunu traktör oyunları yada biçer oyunları kategorisinde bulabilirsiniz. En güzel oyunlar sunmaya devam edecek olan sitemizde arzu, düşünce ve istekler için lütfen iletişim menüsünden bize ulaşın.

En Güzel Zombi Oyunları

zombi oyunu

Merhaba oyun sever arkadaşlar. Yeni bir oyun tanıtımı ile karşınızdayız. Son yıllarda en çok oynanan zombi oyunları olduğu için bizde tanıtımını yapalım dedik. Sitemizde birçok oyun olmasına rağmen en çok sevilen ve ziyaret edilen kategorilerinden biridir. Burada birçok önemli oyun olduğu gibi kaliteye ve görselliğe düşkün olan sitemiz son derece süper oyunlar sunmaktadır. Biz diğer sitelerden farklı olarak kaliteye önem verdiğimiz kadar içeriklerimizin hızlı açılmasına ve indirilebilmesine önem vermekteyiz. Bu sitede çizgi film kahramanlarının ve diğer oyun çeşitleri olduğu gibi zombi oyunları alanında da çok iyi oyunlar vardır.

İşin en zevkli yanı bu yaratıkları istediğin zaman öldürebiliyorsun. Birçok insan zombilerden korkar ama akıllı çocuklarımız zombilerin gerçek olmadığını bilir. Günümüzde bilişim sektörü ve oyun dünyası geliştikçe bu tür hayali oyunlar daha çok ilgi görecektir. Burada unutulmaması gereken en büyük olgu zombi diye bir şeyin gerçekte var olmadığı ve bundan korkulmaması gerektiğidir. Çocukların en fazla tercih ettiği zombi oyunu isimlerini sunacak olursak tabi ki ilk başta ZOMBİ ATV 2012 gelir.

Buna benzer oyunların başında zombi atv, atv motor yarışları, zombi ezmece, macera oyunları, buradan saymakla bitiremeyeceğimiz onlarca içerik sizleri beklemektedir. Sitemize üye olup alternatiflerden faydalana bilirsiniz. 2013 yılında sitemizde süpriz gelişmeler olacak. Bizi izlemeye devam edin. Bizimle oyun oynamayı sürüdürün.