Ateş ve su oyunları tanıtım

ate-ve-su

Ateş ve su oyunları dendiğinde aklınıza ilk gelenin bir ateş ve onu söndürmek için kullanacağınız su gelmektedir. Fakat öyle değil. Burada ikisi de farklı bir karakteri simgelemektedir. Farklı farklı kişilerdir. Ateş bir erkeği su ise bir kızı canlandırmaktadır. Ve tahmin edemeyeceğiniz şekilde işbirliği içindedirler. İnanması çok zor ama birbirine zıt görünen karakterler işbirliği içindedirler. Bunu size anlatacağım oyunu oynadığınızda daha iyi anlayacaksınız. Oyunumuzun ismi ateş ve sudur.  Ateş ve su  oyununda iki farklı karakteri aynı anda kontrol etmektesiniz. Birbirlerine düşmanlıkları yoktur ve birbirlerini kendilerine dost edinmişlerdir. Karşılarına çıkan engelleri beraber ve birbirlerine yardım ederek geçmeye çalışırlar.

Tabi bunu sizin kontrolünüz altında yapmaktadırlar. Ateş karakterini kontrol etmek için yön tuşlarını kullanmanız gerekmektedir. Yön tuşları ile kullanmaya başladığınız da karşınıza kırmızı ve mavi renkte su çukurları çıkacaktır. En güzel ateş ve su oyunları burada sizleri beklemektedir. Mavi olan su çukuru ateşe, kırmızı renkte olan su çukuru ise suya zarar vermekte hatta öldürmektedir. Yolunuza hangi karakterle devam ediyorsanız su çukurlarına dikkat etmelisiniz. Bu su çukurlarından başka yeşil olan bir su çukuru daha vardır.

Bu su çukuru ikisine de birlikte zarar vermektedir. Herhangi bir karakterle yola devam ederken sizin önünüze kapı engeli çıkacaktır. Bu kapıyı açma kolu biraz gerinizde kalacaktır. Bu gibi durumlarda diğer karakteri açma kolunun üstünde durmalı ki geçebilesiniz. İyi bir iş birliği yaparak bütün bölümleri geçmelisiniz. Ateş ve Su oyunları için siteye bakabilirsiniz.

Bir yanıt yazın