Demirci Eşek

Demirci Eşek bilindiği üzere sitemizde en çok oynanan oyunların içindedir. Bu oyunu çok seveceğinize eminim. Oyunda başlangıç olarak bir eşek ve istihbarat köpeğimiz var. Bu köpek bölüm başlarında bizlere bilgi veriyor. Buna göre bizde adamlarımıza en sağlam silahları yapıyoruz. Oyun aksiyon ve savaş tarzında güzel strateji ve beceri karışımıdır.

Oyunda ilk önce kılıç yapıyoruz. Karışımları güzel ayarlayarak aşağıdaki resimde olan değerleri yakalamaya çalışmalıyız.

esek-savasi

Gördüğünüz gibi %100 yaparsanız savaşta daha başarılı olursunuz. Adamlarımızdan okçu olanda savaşta en ön safta ve etkili bir biçimde yaratıklarla mücadele etmektedir.

esek-savasi-2Ateşte bıraktığımız demirleri harlayarak ve dışarıya kaçırmadan en uygun silahları yapacağız. Demirci eşek burada koordinatör görevi görmektedir. Baltacı İbrahim paşanın baltaları gibi sağlam baltalar yapın.

baltaci

Burada en uygun balta yapma değerleri gösterilmiştir. Sonuç olarak demirci eşek oyunu yeni oyunlar içinde yer almakta ve sizleri eğlendireğine eminim. Heyecan dolu sitemizde demirci eşek oyunu savaş oyunları kategorisinde bulunmaktadır. Oyunlar 33 sitesi muhteşem oyunları yüklemeye devam edecektir.

Bir yanıt yazın